Alla dina favoritappar för ljudböcker!

Audible

Audible är det stora företaget Amazons helt egna ljudbokstjänst. De har bland det största utbudet av alla ljudboksappar.

bokus-play-logo

Bokus play

Bokus play är för dig som letar efter det bästa av det bästa inom svenska ljudböcker!

Nextory

Nextory är en ny ljudbokstjänst som tidigare gick under namnet E2GO. På kort tid har Nextory vuxit och börjat etablera sig i fleratalet andra markandet!

storytel-logo

Storytel

Storytel är en av Sveriges mest populära ljudbokstjänster. Sett till antalet användare är det den största! 

bookbeat-logo

Bookbeat

Största utbudet av ljudböcker i hela Sverige hittar du hos Bookbeat! En av de bästa apparna i industrin!

storytel-logo

Audiobooks.com

Audiobooks.com är en av de större ljudboksapparna i USA.

Vad är en ljudbokstjänst?

I samband med att teknologin går framåt, så hänger även ljudböckerna med. Idag så finns där fleratlet tjänster för att streama dina ljudböcker. Dessa har adopterat ljudbokens format in i framtiden, där du kan via en enkel internetuppkoppling få över dina favoriter rakt in till datorn och lyssna därifrån!

 Så, varför ska du använda en ljudboks app istället för att köpa själva ljudboken? Där finns faktiskt flera anledningar till varför man skulle vilja använda en app eller tjänst för att strömma dina ljudböcker. Du har möjligheten att kunna lyssna på din favoritbok när du vill! Genom att gå med i en av tjänsterna som vi listar här på denna sidan, kan du enkelt börja lyssna på en av de många tillgängliga ljudböckerna de har!

Är du sugen på att lyssna på The Hungergames (Hungerspelen)? Om du är sugen på att lyssna på Dune, eller The name of the wind, så finns alla dessa tillgängliga på tjänsterna. Gäller bara att registrera sig genom att klicka dig dit från denna hemsidan, så får du toppen erbjudande där du kan lyssna gratis i minst 14 dagar! Och vem kan säga nej till en gratis ljudbok?

 

Alla ljudbokstjänster är testade och verifierade av oss, vi rekommenderar er enbart de allra bästa typerna av tjänsterna som finns. Du kan fixa allt detta via fina appar som finns tillgängliga för de flesta smarta enheterna!