bokus-play-logo

Bokus play

Bokus play är för dig som letar efter det bästa av det bästa inom svenska ljudböcker! 

Du kan använda denna tjänsten för att lyssna på ett stort utbud av talböcker. De har alla typer av genrer och ett stort utbud av svensk litteratur. Om du är sugen på en svensk ljudbok med en profesional tal-skådespelare är detta ljudbokstjänsten för dig!

 

Stort utbud!

Hög ljudkvalité!

Obegränsad streaming

Bästa svenska appen

Billigt abonemmang

14 dagar gratis!

Om Bokus Play – Din källa till kvalité tid med ljudböcker!

Bokus är den största svenska bokhandlaren på nätet, de har funnits i över 20 år och har över 10 miljoner olika titlar! Nu har de även gett sig ut på ljudboks marknaden och lanserat sin helt egna app, Bokus Play. Med deras nya tjänst har du tillgång till flertalet olika böcker och tjänster. De låter dig även testa på tjänsten i 14 dagar helt gratis! Allt du behöver göra är att klicka på länken ovan och registrera dig.

Appen finns tillgänglig för alla dina smarta enheter, såsom iPhones, Androids, dina tablets, din dator. Kanske du snart kan köra den på din Tesla med!  

För att fortsätta använda ljudboksappen efter gratisperioden kan man fortsätta abonnemanget, detta kostar 79 kr/mån! Då från man 1 valfri bok i månaden för 1 användare. Där finns också möjligheter att skriva upp sig på Bokus play premium, detta kostar 139 kr/mån, men då får man tillgång till ett obegränsat antal böcker per månad, detta gäller också endast för en person.

Idag bland de största svenska utbuden du kan fråga efter om ljudböcker, enda sen de lanserade Bokus play appen så har de konstant arbetat för att utöka sitt utbud.

 

Om du vill ha en rekommendation så kan du börja med att lyssna på Game of Thrones! Det är en av våra favoriter här på jamforljudbocker.se!