spegelmannen_bok_bild

Familjen ljudbok

I Familjen ljudbok VISSA SÄGER MAFFIA, SJÄLVA KALLAR DE SIG PROBLEMLÖSARE.

I ljudboken Familken befinner du dig i ett område där samhället sviker. Andra är nu  är beredda att ta sig an uppgiften att skipa rättvisa och utöva makt. Som familjen Al Asim.

Under mer än ett decennium har den prisbelönta journalisten Johanna Bäckström Lerneby följt familjen från Angered utanför Göteborg. Nu berättar hon om hur de kontrollerat en hel förort med 50 000 invånare. Och vad som händer när svenska myndigheter går samman för att försöka slå ut det som kallas det parallella samhället.

I detta omskakande reportage får vi följa familjen, de som drabbats av deras brott och myndigheternas jakt för att sätta dit dem — en gång för alla.

Ljudboken Familjen finns att lyssna på hos Storytel,Bookbeat, Audible,Nextory och Bokus Play.

Lyssna gratis på ljudböcker upp till 14 dagar utan rabattkod

Bokus Play Logo
BookBeat logo
Storytel Logo
audible-logo
nextory-logo

Om familjen Ljudbok

Författare: Johanna Bäckström Lerneby

Längd: 17tim 35min

Uppläsare:Philomène Grandin

Språk: Svenska

Förlag: Mondial

Format: Ljudbok

Genre: Brottslighet ochh kriminologi

spegelmannen_bok_bild

Johanna Bäckström Lerneby som skrev ljudboken Familjen

Författen åt ljudboken familjen Johanna Bäckström Lerneby är nominerad till augustpriset 2020. Hon är även journalist och föfattare som mottagit flera journalist priser som Årets berättade. Hon har även varit nominerat för Wendelapriset, Guldspaden, och mycket mer. Johanna har också skrivit boken Handelsvara Kvinna : Om diana 21 och varför den svenska sexhandeln inte går att stoppa. Boken Familjen släpptes 2020 och boken Handelsvara Kvinna släpptes 2013. Priset Stora journalistpriset fick hon för reportaget “Att skapa ett monster”.