game of thrones book cover

Game of Thrones ljudbok

De sju konungarikena blev befriade av Robert Baratheon och Eddard Stark från den galne kungen. Nu lever Eddard Stark i sitt hem i norr. Men snart kommer Robert Baratheon på besök och hela hans liv är på väg att förändras. Lyssna på Game of thrones ljudbok.

Sju konungsriken måste styras för att frid ska finnas. Men vad händer när konungen i norr ger sig ut mot söder? Eddart Stark ska nu bli Robert Baratheons rådgivare då hans föredetta rådgåvare har dött i under mystiska omständigheter. Markspelet om järntronen är ett spel som aldrig slutar. Det största hotet mot järntronen är den föredetta galna konungens två barn, som har rätt att styra tronen. Det finns endast en lösning att bli av med detta problemet enligt Robert Baratheon men Eddard håller inte med.

Ljudboken Game of Thrones finns att lyssna på hos Storytel,Bookbeat, Audible,Nextory och Bokus Play.

Lyssna gratis på ljudböcker upp till 14 dagar utan rabattkod

Bokus Play Logo
BookBeat logo
Storytel Logo
audible-logo
nextory-logo

Om Ljudboken

Författare: George R.R. Martin

Längd: 33-40 timmar

Uppläsare: Harald Leander

Språk: Svenska/Engelska

Förlag: Bonnier Audio (ljudbok) & Bokförlaget Forum (e-bok)

Format: Ljudbok och e-bok

Genre: Episk Fantasy

game of thrones intro logo

Game of Thrones Handling

Game of thrones är en episk fantasy. I Game of Thrones får du följa flera personers perspektiv. Du får bland annat följa Eddars Stark och hans barn. Daenerys Targaryen får du också följa som är dotter till den förra galna konungen. Även om dessa karaktärer är på två olika ställen runt om i världen, så beror de varandra väldigt mycket. Att hjälpa till och styra de sju konungsrikenen är inte alltid helt enkelt, det finns alltid personer som försöker göra det svårt för dig. Kan Eddart stark klara av att hålla de sju rikena ihop?

Game of thrones ljudbok

5.0 rating
November 13, 2020

Denna ljudboken var fantastiskt. Spännande rent igenom med ett sorgset slut. Rekommenderar starkt!

Sofie