bokus-play-logo

Nextory

Nextory är en ny ljudbokstjänst som tidigare gick under namnet E2GO. På kort tid har Nextory vuxit och börjat etablera sig i fleratalet andra markandet!

Nextory är perfekt för dig som vill ha ett brett utbud av dina favorit ljudböcker eller audioboker. Letar du efter en ljudbok med drama, psykologi eller deckare? De har allt tillgängligt!

 

Stort utbud!

Hög ljudkvalité!

Obegränsad streaming

Bästa svenska appen

Billigt abonemmang

14 dagar gratis!

Om Nextory

Nextory är ett relativt nytt bolag som grundades i Stockholm 2015. Företagets mål var att göra världens böcker tillgängliga för fler människor och utmana vad det innebär att läsa en bok. Tekniken i världen förändras drastiskt detta innebär att företagen måste hänga med och vara innovativa. Här kommer företaget in och är ett ugnt bolag som hänger med i svängarna. Därför är företaget relevanta nu. Deras mål är att man ska kunna lyssna på berättelser istället för att slösurfa och scrolla meningslöst på socialamedier. Varför scrolla om grejer du inte kommer minnas efter 5 minuter när du kan läsa en bok som kan förändra ditt liv.

Tjänsten är idag en av Nordens största abonnemangstjänster för ljud och e-böcker. Appen finns tillgänglig i flera länder än i sverige, de är väldigt stora i hela europa. Kortfattat är företaget rätt  för dig som vill hitta böcker att läsa på din telefon och surfplatta, det finns över hundratusentals titlar att välja mellan.

Lyssna på ljudböcker var du än är, i bilen, bussen, på jobbet. Du bestämmer! Testa Nextory  gratis upp till 14 dagar och lyssna på ljudböcker.

Vi på jamforljudbocker.se rekommenderar Nextory då de är ett ugnt bolag och är innovativa. De följer strömmen och kommer bara växa mer och mer. Klicka på loggan i hörnet för att jämföra denna tjänsten med resterande, där kan du se för och nackdelar om du har svårt att bestämma dig.