spegelmannen_bok_bild

Spegelmannen ljudbok

Spegelmannen ljudbok. En ung kvinna är försvunnen i över 5 år. Helt plötsligt hittas hon mördar på en lekplats mitt i Stockholm. Det finns bara ett vittne till mordet, men mannen som såg mordet är psykiskt sjuk och minns ingenting. I ljudboken spegelmannen följer man huvudpersonen Joona Linna som tar hjälp av en hypnotisör för att få mannen att minnas mordet.

En ung kvinna försvinner när hon är på väg hem från skolan. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats mitt i Stockholm. Via övervakningskameror lyckas Joona Linna spåra ett ögonvittne. När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han såg tar Joona kontakt med hypnotisören Erik Maria Bark.

Spegelmannen är den åttonde boken med Joona Linna.

Ljudboken Spegelmannen finns att lyssna på hos Storytel,Bookbeat, Audible,Nextory och Bokus Play.

Lyssna gratis på ljudböcker upp till 14 dagar utan rabattkod

Bokus Play Logo
BookBeat logo
Storytel Logo
audible-logo
nextory-logo

Om spegelmannen Ljudbok

Författare: Lars Kepler

Längd: 17tim 35min

Uppläsare:Jonas Malmsjö

Språk: Svenska

Förlag: Albert Bonniers Förlag

Format: Ljudbok

Genre: Deckare & kriminalroman

spegelmannen_bok_bild

Spegelmannen Handling

Man följer Joona Linna som ska lösa mordet på den försvunna kvinnan som hittades mördad. Joona linna använder en hypnotisör för att få ett vittne att minnas vad som hände.

En ung kvinna försvinner spårlöst och hittas inte. Fem år senare hittas hon mördad på en lekplats i Stockholm. Man hittar ögonvittne via en kamera. När det visar sig att vittnet är en psykiskt sjuk man som inte har några som helst minnen av det han såg tar Joona kontakt med hypnotisören Erik Maria Bark.

Spegelmannen är den åttonde boken med Joona Linna. Lyssna på ljudboken spegelmannen gratis upp till 14 dagar via följande tjänster.