bokus-play-logo

Storytel

Storytel är en av Sveriges mest populära ljudbokstjänster. Sett till antalet användare är det den största! 

Ett av de största utbuden i hela världen. Tjänsten har sammarbeten med flertalet publicenter och har därför bland de största utbuden som finns tillgängliga! Den enda nersidan med detta är att tjänsten är lite dyrare än de andra.

Stort utbud!

Hög ljudkvalité!

Obegränsad streaming

Bästa svenska appen

Billigt abonemmang

14 dagar gratis!

Om Storytel

Storytel är en digitaltjänst som där du streamar ljudböcker. Du kan göra detta via din mobiltelefon eller surfplatta. Programmet har också en e-bokläsare ifall du vill läsa på din surfplatta eller mobil istället. Programmet kräver ett abonnemang för att du ska kunna använda deras tjänst. Tjänsten har avtal med nästan alla stora förlag i Sverige, detta gör att de har ett stort utbud av ljudböcker, över 200 000 faktiskt. Företaget är egendrivet och grundaded 2005 av Jan Hauksson och Jonas Tellander, de hade förr namnet Bokilur.

För att lyssna på ljudböcker via detta program laddar du ner appen till din mobil (iPhone eller Android). Du måste då ha ett aktiverat abonnemang för att kunna använda appen. När du har ett abonnemang för 169kr i månaden kan du lyssna och läsa hur myckety du vill. Du kan även spara dessa ljudböckerna så du kan läsa eller lyssna i offline läge utan internet. Böckerna finns på  fler språk än svenska så som engelska, danska, finska och arabiska.

Om du är mer intresserad av att läsa än att lyssna på böckerna kan du köpa en Storytel Reader för 999:-. En månads presentkort på abonnemangsformen Unlimited och har ett totalt värde på 1168kr. Läsplattan är optimerad för läsning så du får känslan av att du läser från ett papper. Du kan även lyssna på plattan. Läsplattan är en bra investering för dig som läser och lyssnar mycket på böcker men tycket att skärmen på mobilen är för liten, eller för dig som inte vill investera för mycket pengar i en android eller ipad platta.

Vi på jamforljudbocker.se rekommenderar Storytel då de har ett av Sveriges bästa sortiment.